Bejelentés


Naka-anime az anime különleges, izgalmas és vicces világba repít m


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Memories Of Novbody-Elveszett emlékekKarakura városában ismeretlen lelkek jelennek meg tömegesen, amiket "Blanks"-oknak, vagyis Üres Lelkeknek neveznek. Amíg megpróbálnak elbánni ezekkel a különös lelkekkel, Kurosaki Ichigo és Kuchiki Rukia találkoznak Sennával, egy rejtélyes Shinigamival, aki a legtöbb ilyen lelket pillanatok alatt elintézte. Mikor Rukia megkérdezi Sennát, hogy melyik osztagba tartozik, a lány egyszerűen azt feleli, hogy nem emlékszik rá. Így Ichigo arra kényszerül, hogy kövesse a lányt, amíg Rukia megpróbálja kideríteni, hogy mi is zajlik körülöttük.


Ez idő alatt a Soul Society-ben az élők világa hirtelen kivetítődik az égboltra, majd Hitsugaya Toushirou és Matsumoto Rangiku kapja a megbízást, hogy kivizsgálják az eseményeket. Találkoznak Ichigóval az élők világában, aki szem elől vesztette Sennát. Az eseményeket a jól megszokott Urahara boltban beszélik meg, ahol Urahara Kisuke elmagyarázza a furcsa jelenségek megjelenését: "Egy lélek, ami beragadt a két világ között, úgy működik, mint átjáró, ami összeköti őket."


Miután Ichigo ismét megtalálja Sennát, az egész estét együtt töltik és Senna mindentől lázba jön, bármit is lát meg. Azonban emlékei lassan visszatérnek a haláláról, és úgy dönt, meglátogatja a sírját. A temetőben egy rejtélyes csapat támad rá. Senna nem ellenfél a számukra, de Ichigo a segítségére siet, így a csoport hirtelen elmenekül, mondván, hogy még nem jött el az idő. Senna találkozik egy kisfiúval, aki elvesztette az édesapját, és őt keresi. Mivel lánc van a mellkasán, Ichigo lélektemetést akar alkalmazni rajta, de Senna megígéri a kisfiúnak, hogy megkeresik együtt az édesapját. Eljutnak egy fesztiválra, ahol rátalálnak a fiú édesapjára, azonban kiderül, hogy csak lelkek vették körül őket, és Ichigo értetlenül áll az események előtt.


A 13 őrosztag által végzett kutatás alapján kiderül, hogy soha nem volt köztük Senna nevezetű Shinigami, így őrizetbe akarják venni őt. Azonban Ichigo nem engedi. Mielőtt egymásnak esnének, ismét megtámadja őket a rejtélyes csoport, akik immár be is mutatkoznak magukat "Dark Ones"-nak nevezve. A rengeteg Üres Lélek által nyert erővel sikerül magukkal vinniük Sennát, és elmenekülnek a Sikolyok Völgyébe. Ichigo a megmentésére siet, azonban a Soul Society úgy dönt, hogy a Kidou Ágyúval támad rá a Sikolyok Völgyére, így elpusztítva mindent, ami abban a dimenzióban található. Azonban egy kisebb csapat útra kel, hogy Ichigo segítségére siessen, és még a két világ összeomlása előtt megpróbálják kiszabadítani Sennát, és megmenteni a világokat.


Vajon sikerül kedvenceinknek megmenteniük a Soul Societyt és az élők világát egyaránt? (forrás: AnimeAddicts)


Part 1:Part 2:Part 3:Part 4:Part 5:Bleach Movie 2Bleach Movie 3Bleach Movie 4

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!