Bejelentés


Naka-anime az anime különleges, izgalmas és vicces világba repít m


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Történetünk kezdetén Aladdin egy sivatagi városba, Qishanba tér. A kék hajú kisfiú eddig nem igazán ismerte a világot, mivel egy dzsinn társaságában élt elzárva a külvilágtól. Ennek okán pedig ki szeretné élvezni az élet adta lehetőségeket. Ekkor találkozik a céltudatos és álmodozó Alibabával, aki nagy célokat tűzött ki maga elé, köztük egy vártorony kifosztását. Sok legenda fűződik eme építményekhez, melyek arról írnak, aki egyszer beteszi a lábát a toronyba, szinte biztosan meghal. Alibaba szeretné megkaparintani ezeket a drágaságokat, azonban még nem áll készen rá, nincs meg benne a teljes elszántság.

Addig is magasabb rangú emberek által felajánlott, megalázó munkákból szerez kellő pénzt. Közben viszont összebarátkozik a bolondos Aladdinnal, akire egyre inkább kíváncsi lesz. A munka alatt összefutnak egy rabszolgával, a messziről jött Morgianával. A lány kemény megpróbáltatásoknak van kitéve a város vezetője által. Alibaba feladata közben egy baleset történik, ahol a fiú rögtön egy pozitív jellemfejlődésen megy keresztül. Eközben kiderül, Aladdin képes megidézni egy furcsa lényt a furulyája segítségével. Ő Ugo, egy dzsinn. A történések után Alibaba ismét reményt szerez, s megkéri kis barátját, tartson vele a vártoronyba. A fiú igent mond, és megkezdődik kettőjük közös kalandja.

forrás: animeaddicts.hu

1.rész

2.rész

3.rész

4.rész

5.rész

6.rész

7.rész

8.rész

9.rész

10.rész

11.rész

12.rész

13.rész

14.rész

15.rész

16.rész

17.rész

18.rész

19.rész

20.rész

21.rész

22.rész

23.rész

24.rész

25.rész
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!