Bejelentés


Naka-anime az anime különleges, izgalmas és vicces világba repít m


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Ayuzawa Misaki a diáktanács elnöke. Feladatai közé tartozik, hogy megvédi a lányokat a fiúk támadásaitól, amit kiabálással és pofonokkal visz véghez. Itt jön képbe az iskola legnépszerűbb sráca, Usui Takumi. Ami azt illeti, semmi rosszat nem tesz, csak az elnököt követi. És itt jön egy kisebb fordulat. Mégpedig az, hogy a mi morcos elnökünk a "Maid Cafe"-ban dolgozik, várva a kávéra vagy csak az ő látványára szomjas fanokat, szobalányruhában és óriási mosollyal az arcán. És mit ad Isten? Misaki beteg és mikor munkahelyén pihenőt tart, hirtelen megjelenik három srác a suliból. Mint mindig, ki akarnak kezdeni a főhősnőnkkel, mikor... Megjelenik Usui és megvédi a három sráctól... (forrás: animeaddicts.hu)


1.rész2.rész3.rész4.rész5.rész6.rész7.rész8.rész9.rész10.rész11.rész12.rész13.rész14.rész15.rész16.rész17.rész18.rész19.rész20.rész21.rész22.rész23.rész24.rész25.rész26.rész (vége)Extra 1 (27.rész)-angol felirattal


Extra 2 (28. rész)- magyar felirattal


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!